Werken aan je weerstand, Juist Nรบ!

๐™‰๐™ช ๐™ž๐™จ ๐™๐™š๐™ฉ ๐˜ฟรฉ ๐™ฉ๐™ž๐™Ÿ๐™™ ๐™ค๐™ข ๐™ฉ๐™š ๐™ฌ๐™š๐™ง๐™ ๐™š๐™ฃ ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™Ÿ๐™š ๐™ฌ๐™š๐™š๐™ง๐™จ๐™ฉ๐™–๐™ฃ๐™™!

Wat kun jijzelf doen?

Het is belangrijk om goed voor jezelf en je gezondheid te zorgen.
Daarnaast voor de gezondheid van de mensen in je directe omgeving.

Hoe moeilijk is dat nu, nu we in een totaal andere wereld leven, veel thuis zijn, ons werk niet of heel anders mogen uitoefenen รฉn voor veel mensen een pittige taak erbij: het onderwijs voor de kinderen.

Tips om de boel in goede banen te leiden:
Zorg voor regelmaat:
- sta elke dag op hetzelfde tijdstip op en laat je kinderen dat ook doen
- neem een goed ontbijt, voor een goede hersenfunctie
- hou vaste les-tijden en pauzes aan en ga even lekker naar buiten
- beweeg in die pauze, loop een rondje, haal die frisse neus
- zorg dat er geen afleiding van social media is, tijdens de les
- neem een gezonde lunch en ook in die pauze even naar buiten

Zorg voor gezonde tussendoortjes, maak ze eventueel 's middags zelf samen met de kinderen is meteen een mooie bezigheid.
De mixen van Noets zijn daar uitermate geschikt voor. 
Naast brood en cake, kun je daar bijzonder lekkere tussendoortjes van maken. 
Voeg lekkere stukjes fruit en eventueel nog wat nootjes toe, voor een goede verzadiging en gezonde "bite".
๐—ต๐˜๐˜๐—ฝ๐˜€://๐˜„๐˜„๐˜„.๐—ท๐˜‚๐˜€๐˜-๐—ต๐—ฒ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ต๐˜†.๐—ป๐—น/๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ฒ๐—ป/๐—ป๐—ผ๐—ฒ๐˜๐˜€-๐—ฏ๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—ฑ-๐—ฒ๐—ป-๐—ฐ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ-๐—บ๐—ถ๐˜…๐—ฒ๐—ป/
De mixen heb ik volop op voorraad.

๐™ƒ๐™ค๐™š ๐™ฏ๐™ค๐™ง๐™œ ๐™Ÿ๐™š ๐™ซ๐™š๐™ง๐™™๐™š๐™ง ๐™œ๐™ค๐™š๐™™ ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™Ÿ๐™š๐™ฏ๐™š๐™ก๐™› ๐™š๐™ฃ ๐™Ÿ๐™š ๐™ฃ๐™–๐™–๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ฃ ๐™ž๐™ฃ ๐™™๐™š๐™ฏ๐™š ๐™ฉ๐™ž๐™Ÿ๐™™?
- Zorg voor voldoende slaap
- Zorg voor voldoende ontspanning
- Zorg voor voldoende inspanning
- Zet je telefoon/laptop/TV twee uur voordat je gaat slapen uit, zodat je dag- en nachtritme niet verstoord wordt en je lichaam de melatonine (slaaphormoon) aan kan maken die je nodig hebt om goed te kunnen slapen.
- Misschien lukt het om voor het slapengaan nog een rondje te wandelen?
- Zorg voor gezonde voeding, drie gezonde en verzadigende maaltijden, daar krijg je energie van.
- Neem voldoende groente en fruit voor de broodnodige vitamines en mineralen en slik supplementen (van goede kwaliteit) als aanvulling
- Zorg voor positiviteit, deze periode gaat een keer weer voorbij. 
- Geniet van de waardevolle tijd die je nu krijgt voor jezelf en je gezin, voordat je het weet zitten we weer in de โ€œratraceโ€ van voor de Corona.

Heb je vragen, zoek je hulp om hier op een goede manier mee om te gaan, laat het me weten.

Online is er veel mogelijk qua informatie-uitwisseling en coaching.

Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak om te ontdekken wat ik voor je kan betekenen.

Afspraak maken? Vragen? Ondersteuning nodig?
Noets mixen bestellen?
Telefoon/WhatsApp 06-22342370
Mail: info@just-healthy.nl
Website: https://www.just-healthy.nl

"Goed voor jezelf zorgen, betekent dat je er nog beter voor de ander kunt zijn."

Hartelijke en gezonde groet, Annekie Kiers,
Integraal Vitaliteits- en Leefstijlcoach
Just Healthy.
www.just-healthy.nl
info@just-healthy.nl
06-22342370

Nog een reactie van een enthousiaste deelnemer aan de OERWandelJezelfGezondMidweek,

Vrouw 39 jaar:
๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด om de eerste โ€œ๐—ข๐—ฒ๐—ฟ ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น ๐—ท๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ ๐—บ๐—ถ๐—ฑ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธโ€, in het mij wel bekende, oh zo mooie natuurgebied, โ€œde Weerribbenโ€, mee te mogen maken.
Niet alleen kunnen genieten van de schoonheid van de omgeving maar ook van wat het me deze midweek heeft gebracht!


Nieuwe lieve mensen mogen leren kennen waarbij als snel een ๐˜€๐—ฎ๐—ฎ๐—บ๐—ต๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป ontstond. 
Een saamhorigheid en vertrouwen wat tot zeer diepgaande (emotionele) gesprekken, maar ook tot momenten van buikpijn van het lachen heeft geleid. Gewoon om dat het kon en mocht!

Veel, en/of nog meer, geleerd over wat een ๐—ด๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ท๐—น inhoudt en dat daarnaast ook echt nog wel ruimte is om een keertje te kunnen en te mogen zondigen.

Geleerd, gezien en gevoeld waar mijn lichaam, in combinatie met een goede, gezonde voeding (zelfs met minder eetmomenten) en beweging toe in staat kan zijn (veel meer dan ik dacht ๐Ÿ˜Š).

Niet alleen voor wat betreft het fysieke gedeelte veel geleerd, maar ook op het ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ gebied.๐—œ๐—ป๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—ธ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป, ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ๐˜, en/of grenzen verlegd om nog meer de betere versie van mijzelf er te kunnen en te mogen laten zijn. Ieder persoon is uniek, waaronder ikzelf. ๐—ข๐—ผ๐—ธ ๐—ถ๐—ธ ๐—บ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ผ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ผ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ถ๐—ธ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป!

Maar bovenal ook, door het uitzetten van de telefoon, weer even ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ด ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ผ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—น๐˜๐—ท๐—ฒ๐˜€, de tijd zonder berichtjes/appjes/mailtjes, zonder alle social media, even weer naar het moment waarin we weer als mens aandacht voor ons zelf en elkaar hadden en kregen.
Even niet hoeven โ€œmoetenโ€ reageren op diverse berichtjes, even niet hoeven โ€œmoetenโ€ checken of we nog wat gemist hebben op Facebook of andere social media...
Gewoon genieten van de aandacht en tijd voor jezelf, elkaar en de omgeving....
Toegegeven dat dat toch echt wel een bepaalde rust gaf en dat ik tijdens deze midweek het hele gebeuren van een mobiele telefoon ook geen seconde gemist heb....

Annekie Kiers, Just Healthy Harriet Douze Travel2Vitality en de andere deelneemsters, enorm bedankt voor deze geweldige, fantastische, leerzame, fijne en gezellige midweek!


๐™๐™š๐™–๐™˜๐™ฉ๐™ž๐™š ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™ค๐™ซ๐™š๐™ง ๐™™๐™š ๐™™๐™š๐™š๐™ก๐™ฃ๐™–๐™ข๐™š ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™Š๐™€๐™๐™’๐™–๐™ฃ๐™™๐™š๐™ก๐™…๐™š๐™ฏ๐™š๐™ก๐™›๐™‚๐™š๐™ฏ๐™ค๐™ฃ๐™™๐™ˆ๐™ž๐™™๐™ฌ๐™š๐™š๐™ :


Vrouw  43 jaar:
๐™Š๐™š๐™ง๐™’๐™–๐™ฃ๐™™๐™š๐™ก๐™…๐™š๐™ฏ๐™š๐™ก๐™›๐™‚๐™š๐™ฏ๐™ค๐™ฃ๐™™,
"tja wat moet ik mij daar bij voorstellen"...
Nou ik zal het je zeggen:
Even helemaal niks "moeten" en alles "mogen", alleen maar aan jezelf denken en niet telkens maar met die telefoon in je hand, die was de hele week uit en weet je, die heb ik helemaal niet gemist!

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—บ๐—ถ๐—ฑ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ ๐—ถ๐—ธ ๐—ด๐—ฒ๐—ต๐—ฎ๐—ฑ!
Heel veel geleerd en mogen ervaren wat goede voeding en beweging met je lichaam doet.
Lekker sportief bezig zijn en meer dingen aankunnen dan je van tevoren zou bedenken.
Veel momenten van "zou ik dรกt wel kunnen"? zitten ๐—œ๐—ก je hoofd...
Ik had van tevoren niet gedacht dat ik 24 uur zonder eten zou kunnen en dan ook nog de hele dag wandelen, dus wel.....
๐—˜๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—น๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ธ๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ....direct goed wakker en fit voor de rest van de dag.
Het is echt een aanrader...


OERWandel-JezelfGezond-Midweek

๐—˜๐—ก!!! ๐—ข๐—ก๐—ญ๐—˜ ๐—˜๐—˜๐—ฅ๐—ฆ๐—ง๐—˜ #๐—ข๐—˜๐—ฅ๐—ช๐—”๐—ก๐——๐—˜๐—Ÿ๐—๐—˜๐—ญ๐—˜๐—Ÿ๐—™๐—š๐—˜๐—ญ๐—ข๐—ก๐——๐— ๐—œ๐——๐—ช๐—˜๐—˜๐—ž# ๐—œ๐—ฆ ๐—˜๐—˜๐—ก ๐—™๐—˜๐—œ๐—ง!

Mede dankzij de gastvrijheid en de flexibiliteit van het personeel van Recreatiecentrum De Kluft in Ossenzijl hebben we er fantastische dagen van kunnen maken!

๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฎ๐—น ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐˜‡๐—ถ๐—ท ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ฎ๐˜€๐—บ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€!


Wederzijds respect, vertrouwen, eerlijkheid en waardering waren zeer belangrijke โ€œmedeโ€- ingrediรซnten van deze midweek.

Het waren zeer enerverende dagen, voor de deelnemers, maar ook voor Harriet Douze Travel2Vitality en mij! Annekie Kiers Just Healthy

๐™‚๐™š๐™’รฉ๐™‡๐˜ฟ๐™ž๐™œ ๐™‚๐™š๐™‰รณ๐™ฉ๐™š๐™ฃ, van de prachtige omgeving het Natuurgebied โ€œde Weerribben, het mooie landschap, de gastvrijheid van bewoners in deze streek, die ons uitnodigden om onze #zelfmeegbrachtelunch op hun terras en in hun gezelschap te komen nuttigen.

Mooie wandelingen gemaakt, in de regen, zon en wind, gezamenlijk minder eet- en drinkmomenten, prachtige- en diepgaande gesprekken, maar ook โ€œgejankt van het lachenโ€.
Wat een verbondenheid, leergierigheid, motivatie en samenwerking was er in de groep!

Samen heerlijke maar vooral gezonde maaltijden mogen bereiden, waarna er heerlijk lang getafeld en genoten werd van al dat verse lekkers. Noets brood gebakken, wat is dat lekker met een beste "lik" roomboter of kokosvet/olie.

๐™‰๐™ž๐™š๐™ฉ๐™จ ๐™ˆ๐™Š๐™€๐™; ๐˜ผ๐™ก๐™ก๐™š๐™จ ๐™ˆ๐˜ผ๐™‚; was het motto en dat was nog knap lastig, want Oh, wat zijn we allemaal gewend te โ€œ๐™ˆ๐™Š๐™€๐™๐™€๐™‰โ€.

Zo hebben we drie ochtenden, GEHEEL VRIJWILLIG, een plons gemaakt in het koude water vanaf de veranda van het huisje wat aan het water ligt. Geweldige manier om de dag te beginnen en een BOOST voor je lichaam en gezondheid!

Boordevol ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ zijn we inmiddels terug in onze eigen vertrouwde omgeving en te midden van onze dierbare gezinnen/familieleden/vrienden.

๐˜ฟ๐™–๐™ฃ๐™ ๐™—๐™–๐™–๐™ง voor deze fantastische midweek, laten we het allemaal lekker โ€œ๐™ฃ๐™–-๐™จ๐™ช๐™™๐™™๐™š๐™ง๐™š๐™ฃโ€ en gaan we genieten (allemaal op onze eigen persoonlijke wijze) van wat deze week ons heeft gebracht.

Lijkt het jou ook wat, om zoโ€™n heerlijke midweek er helemaal uit te zijn? Te kiezen voor jezelf, weg van alle verplichtingen en zonder mobiele telefoon?

In het voorjaar van 2020 gaan Harriet Douze Travel2Vitality en ik Annekie Kiers Just Healthy opnieuw een midweek op pad. Exacte datum daarvoor volgt via onze paginaโ€™s....

๐™‘๐™๐˜ผ๐˜ผ๐™‚ ๐™‰๐™„๐™€๐™ ๐™’๐˜ผ๐™ ๐™ƒ๐™€๐™ ๐™…๐™€ ๐™†๐™Š๐™Ž๐™, ๐™ˆ๐˜ผ๐˜ผ๐™ ๐™’๐˜ผ๐™ ๐™ƒ๐™€๐™ ๐™…๐™€ ๐™Š๐™‹๐™‡๐™€๐™‘๐™€๐™๐™โ€ฆ..

Noets Brood- en Cake mixen:


De mixen van Noets zijn 100% natuurlijk, gemaakt van pure ingrediรซnten en ontzettend makkelijk thuis te bereiden! Geniet binnen een handomdraai van een heerlijk koolhydraatarm brood, een calorie-arme cake of een voedzame ontbijtmix. Met de bakmixen van Noets zet jij binnen 5 minuten een gezond brood of cake in de oven, zonder kneden of rijzen. Noets is gezond, vezelrijk, voedzaam en geschikt voor diabetici. Zo kunt u zonder schuldgevoel onbeperkt genieten! Bestel een van de heerlijke Noets bakmixen gemakkelijk online en laat u verrassen door heerlijke gezonde producten!
OER WANDEL JEZELF GEZOND!


Flyer: Melanie Kiers Fotografie

26 juli 2019
๐—ข๐—˜๐—ฅ ๐—ช๐—”๐—ก๐——๐—˜๐—Ÿ ๐—๐—˜๐—ญ๐—˜๐—Ÿ๐—™ ๐—š๐—˜๐—ญ๐—ข๐—ก๐——!

Ben jij ook toe aan:
- Tijd voor Jezelf?
- Weg van alledaagse drukte en hectiek?
- Weg van alle Social Media?
- Weg van alle verplichtingen?
- Tijd voor aandacht voor je Gezondheid?
- OER-gezond en Lekker eten?
- Bewegen in de Natuur?
- Je hoofd leeg maken?

Sta je moe op, ben je vaak gestrest, slaap je slecht, heb je vage pijnklachten, altijd druk met je gedachten, een hoge bloeddruk, zou je graag wat kiloโ€™s kwijt willen?

Dan is het tijd om te luisteren naar je lijf, tijd om de juiste keuzes te maken, tijd om te worden wie jij het liefst wil zijn: de beste versie van jezelf!

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gedachten, emoties, daadkracht, blij zijn met wie je bent, met wat je doet.
De kwaliteit van slapen, voeding, beweging, ontspanning en stress hebben een enorme invloed op de algehele gezondheid. Herkenbaar?

๐™๐™ž๐™Ÿ๐™™ ๐™ค๐™ข ๐™ก๐™ž๐™˜๐™๐™–๐™–๐™ข ๐™š๐™ฃ ๐™œ๐™š๐™š๐™จ๐™ฉ ๐™ฉ๐™š ๐™ง๐™š๐™จ๐™š๐™ฉ๐™ฉ๐™š๐™ฃ!

๐—ฉ๐—ฅ๐—”๐—”๐—š ๐—ก๐—œ๐—˜๐—ง ๐—ช๐—”๐—ง ๐—›๐—˜๐—ง ๐—๐—˜ ๐—ž๐—ข๐—ฆ๐—ง ๐— ๐—”๐—”๐—ฅ ๐—ช๐—”๐—ง ๐—›๐—˜๐—ง ๐—๐—˜ ๐—ข๐—ฃ๐—Ÿ๐—˜๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—งโ€ฆ..

Gun jezelf dit prachtige wandelcadeau:

Van maandag 30 september tot en met vrijdag 4 oktober 2019.

โ€ข Wandelen en lekker vรฉรฉl bewegen in de natuur in een groep van 8-10 deelnemers
โ€ข In de prachtige omgeving van de Weerribben in Overijssel
โ€ข Overnachten in een 6 persoons Lodge waarin je een kamer deelt met een andere deelnemer
โ€ข Alle maaltijden en alle drankjes zijn inclusief
โ€ข In het kader  van gezondheid kiezen we voor minder eet- en minder drinkmomenten en maken we heel bewuste keuzes qua voeding en drank
โ€ข Coaching op mindset, vitaliteit en leefstijl
โ€ข Delen wij onze kennis en ervaring over Vitaliteit- Leefstijl en Mindset
โ€ข Leggen we het verschil uit tussen Diรซten en Leefstijlverandering
โ€ข Een kookworkshop waarin we samen gezond gaan koken รฉn eten, verzorgd door onze enthousiaste collega en kookgek Carolien Hattem voedings -en gewichtsconsulent, Voeding- en Gewichtsconsulent

Je wordt begeleid door maar liefst twee Integraal Vitaliteits- en Leefstijlcoaches:

๐—›๐—ฎ๐—ฟ๐—ฟ๐—ถรซ๐˜ ๐——๐—ผ๐˜‚๐˜‡๐—ฒ         Travel2Vitality          ๐Ÿฌ๐Ÿฒ ๐Ÿฏ๐Ÿด ๐Ÿฏ๐Ÿฐ ๐Ÿด๐Ÿฎ ๐Ÿฏ๐Ÿฌ
๐—”๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ธ๐—ถ๐—ฒ ๐—ž๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€         Just Healthy              ๐Ÿฌ๐Ÿฒ ๐Ÿฎ๐Ÿฎ ๐Ÿฏ๐Ÿฐ ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐Ÿณ๐Ÿฌ

๐—ฉ๐—ฅ๐—”๐—”๐—š ๐—ก๐—œ๐—˜๐—ง ๐—ช๐—”๐—ง ๐—›๐—˜๐—ง ๐—๐—˜ ๐—ž๐—ข๐—ฆ๐—ง ๐— ๐—”๐—”๐—ฅ ๐—ช๐—”๐—ง ๐—›๐—˜๐—ง ๐—๐—˜ ๐—ข๐—ฃ๐—Ÿ๐—˜๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—งโ€ฆ..

Gun jij jezelf dit cadeautje, zeg jij volmondig JA tegen jezelf?
We horen het graag. 
Neem contact op via bovenstaande nummers of stuur een mail naar:
Oer.Wandel.Jezelf.Gezond@gmail.com


Sta jij al op je eigen To-Do lijstje?

Annekie Kiers โ€“ Integraal Vitaliteits- en Leefstijlcoach
Blankenstein 132-2, 7943 PE Meppel
06-22342370
info@just-healthy.nl
www.just-healthy.nlOER WANDEL JEZELF GEZOND!

๐—ฉ๐—ฅ๐—”๐—”๐—š ๐—ก๐—œ๐—˜๐—ง ๐—ช๐—”๐—ง ๐—›๐—˜๐—ง ๐—๐—˜ ๐—ž๐—ข๐—ฆ๐—ง ๐— ๐—”๐—”๐—ฅ ๐—ช๐—”๐—ง ๐—›๐—˜๐—ง ๐—๐—˜ ๐—ข๐—ฃ๐—Ÿ๐—˜๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—งโ€ฆ..

Wandel cadeautje voor jezelfโ€ฆ..
Even weg van alle verplichtingenโ€ฆ..
Lekker wandelen met gelijkgestemdenโ€ฆ..
OER gezond etenโ€ฆโ€ฆ.
Echt even tijd voor jezelfโ€ฆ..
Lekker bewegenโ€ฆโ€ฆ
Coaching op leefstijl, voeding, beweging, hoofd, hart en zielโ€ฆ.
Mindfullnessโ€ฆโ€ฆ.
Kookworkshopโ€ฆ..
Hoofd leeg makenโ€ฆ..
Stiltewandelingโ€ฆโ€ฆ..
Koude en warmteprikkelsโ€ฆโ€ฆ
Ademhalingsoefeningenโ€ฆโ€ฆ.
Krachttraining in de natuurโ€ฆโ€ฆ

Sta je moe op, ben je vaak gestrest, slaap je slecht, heb je vage pijnklachten, altijd druk met je gedachten, ( iets) te zwaar, ben je suikerverslaafd of heb je een te een hoge bloeddruk?

Misschien trekt bovenstaande je aandacht op een aantal onderdelen of op alle onderdelen? Goed nieuws want we gaan alles doen! Het enige wat je mag doen is JA zeggen tegen jezelf.

DAN IS HET NU TIJD OM TE LUISTEREN NAAR JEZELF, TIJD OM DE JUISTE KEUZES TE MAKEN

๐—ฉ๐—ฅ๐—”๐—”๐—š ๐—ก๐—œ๐—˜๐—ง ๐—ช๐—”๐—ง ๐—›๐—˜๐—ง ๐—๐—˜ ๐—ž๐—ข๐—ฆ๐—ง ๐— ๐—”๐—”๐—ฅ ๐—ช๐—”๐—ง ๐—›๐—˜๐—ง ๐—๐—˜ ๐—ข๐—ฃ๐—Ÿ๐—˜๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—งโ€ฆ..

We verblijven 5 dagen op het recreatiepark de Kluft in het prachtige natuurgebied de Weerribben in de kop van Overijssel. Zie de link voor de site:
http://www.dekluft.nl/index.php/weerribbenlodges/

Als een rode draad door het gehele programma lopen diverse activiteiten zoals ademhalingsoefeningen, krachtoefeningen, veel beweging en mindfulness oefeningen. 
Daarnaast word je gedurende de gehele reis begeleid door maar liefst 2 Integrale Leefstijl Coaches:

Annekie Kiers Just Healthy
https://www.just-healthy.nl/nieuws/
06-22 34 23 70

Harriet Douze Travel2Vitality
https://www.travel2vitality.nl
06-38 34 82 30

Gun jij jezelf dit cadeautje, zeg jij volmondig JA tegen jezelf? 
We horen het graag. Neem contact op via bovenstaande nummers of stuur een mail naar:
oer.wandel.jezelf.gezond@gmail.com

๐—ฉ๐—ฅ๐—”๐—”๐—š ๐—ก๐—œ๐—˜๐—ง ๐—ช๐—”๐—ง ๐—›๐—˜๐—ง ๐—๐—˜ ๐—ž๐—ข๐—ฆ๐—ง ๐— ๐—”๐—”๐—ฅ ๐—ช๐—”๐—ง ๐—›๐—˜๐—ง ๐—๐—˜ ๐—ข๐—ฃ๐—Ÿ๐—˜๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—งโ€ฆ..


19 augustus 2019

Alle Belemmeringen Zitten รn Je Hoofd....

Dat heb ik vandaag weer "bewezen".
Sinds ik twee weken geleden weer voorzichtig was gaan hardlopen, "kriebelde" het meteen al, om mee te doen met 4 mijl van Staphorst.
Maar, ik heb me steeds voorgehouden dat dat geen haalbare kaart zou zijn.
Dat was "Te vroeg".. ๐Ÿ™ˆ


Tegelijkertijd bleef het maar door m'n hoofd spoken en wilde ik niet wรฉรฉr de toeschouwer en aanmoediger in onze eigen straat zijn... ๐Ÿ˜ก


Ik kon het dus niet laten en heb me vanavond op 't allerlaatste moment toch nog opgegeven. Moest nog โ‚ฌ 2.-- extra betalen ook! Daarbij regende het nog ook! Zelfs dat had ik er allemaal voor over.๐Ÿ˜‚


Enige doel was, het uitlopen van de afstand zonder te hoeven wandelen, lekker te kunnen lopen, waarbij tijd geen issue zou zijn.


Nou, ik heb heerlijk gelopen!
En, de 4 mijl ook uitgelopen! Mede dankzij Marlou van Inshape in Staphorst, die het grootste deel met me mee liep en me motiveerde om het fijne tempo vast te houden.
Ook aan het eind nog even een sprintje, waardoor ik onder de 45 minuten kon eindigen!
Dankjewel Marlou!


Ik ben super trots op dochter Melanie die een mooie tijd van 35 minuten neerzette.
Maar ook moker trots op mezelf! Dat ik 'm gelopen heb! En uiteindelijk ook nog een voor mij zeer acceptabele tijd scoorde..
Hoezo geen issue? ๐Ÿ˜


Met de belemmeringen in de broekzak, een mooie run en een heel fijn en voldaan gevoel! โฃ


Yesssss, we did it! ๐Ÿ˜ฑ


14 augustus 2019

Live your healthy life today!


Foto: Melanie Kiers Fotografie

11 juni 2019


Mijn naam is Annekie Kiers en als Integraal Vitaliteits- en Leefstijlcoach, begeleid ik mensen naar meer balans in hun leven. Een goede gezondheid is een waardevol bezit en vanzelfsprekend, zolang er niets aan de hand is. Deze vanzelfsprekendheid werd voor mij nu ruim 16 jaar geleden, ruw verstoord, door een ernstige ziekte in mijn directe omgeving, wat een behoorlijke impact op ons leven met zich meebracht.

APK voor je lichaam

Van daaruit is mijn interesse voor โ€œGezondheidโ€ gewekt en werd dรฉ aanleiding om te onderzoeken en vooral te ervaren, welke verantwoordelijkheid en daarmee mogelijke invloed wij zelf op onze gezondheid kunnen hebben. Nog een vanzelfsprekendheid is de periodieke APK van onze auto. Hoe mooi en waardevol zou het zijn als we onze gezondheid ook een periodieke APK gunnen? Gezondheidsklachten zijn signalen die door ons lichaam worden afgegeven, om ons te waarschuwen dat er ergens een disbalans ontstaat. Het negeren van deze signalen kan vรฉrstrekkende tot zelfs fatale gevolgen hebben. Leefstijl-gerelateerde klachten komen meer en meer voor, zoals:

 • Burn-Out klachten
 • Obesitas
 • Diabetes Type 2
 • Hart- en vaatziekten
 • Kanker

De oorsprong van klachten

Door toepassing van de Integrale aanpak (Helicopterview) kijk ik samen met jou, naar de oorsprong van deze klachten, om ze van daaruit aan te pakken en zo symptoombestrijding te voorkomen. Op deze manier gaan wij naar een voor jou haalbare:

 • vitaliteit
 • gezonde leefstijl
 • totaalbalans

Ondersteuning in de vorm van:

 • Coaching
 • Lichaams- en voedings-analyse
 • Voeding- en Beweegadviezen
 • Acces Bars behandeling(en)
 • Bodyscan โ€“ analyse

Al dan niet in combinatie met elkaar, steeds de vraag stellend: "wat heb jij nodig?"

Het doel

Zijn, wie je wilt zijn, in de beste versie van jezelf, wie wil dat nou niet? Samen op zoek naar JOUW pad, op weg naar de stip op JOUW horizon.

โ€œlive your healthy life today in balanceโ€


Sta jij al op je eigen To-Do lijstje?

Annekie Kiers โ€“ Integraal Vitaliteits- en Leefstijlcoach
Blankenstein 132-2, 7943 PE Meppel
06-22342370
info@just-healthy.nl
www.just-healthy.nl


'๐Ÿ†‚๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ด๐Ÿ…ด๐Ÿ…ฝ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…น๐Ÿ…ด๐Ÿ†‚ 

๐Ÿ…พ๐Ÿ…ฟ ๐Ÿ…ด๐Ÿ…ด๐Ÿ…ฝ ๐Ÿ†‚๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ด๐Ÿ…ปโ€โ€ฆโ€ฆ 

'๐Ÿ†‚๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ด๐Ÿ…ด๐Ÿ…ฝ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…น๐Ÿ…ด๐Ÿ†‚ ๐Ÿ…พ๐Ÿ…ฟ ๐Ÿ…ด๐Ÿ…ด๐Ÿ…ฝ ๐Ÿ†‚๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ด๐Ÿ…ปโ€โ€ฆโ€ฆ 


In de bergen langs verschillende wandelroutes kom je ze regelmatig tegen. Steentjes op stapeltjes, ook wel โ€œSteenmannetjesโ€ genoemd.

Bijvoorbeeld op Kreta langs de E4 wandelroute in het Sfakia-gebied met de prachtige Aradenna kloof als onderdeel van deze wandeling.

Er zijn verschillende โ€œverklaringenโ€ voor deze โ€œSteenmannetjesโ€ en รฉรฉn daarvan zegt, dat dit de โ€œnavigatieโ€ en of โ€œmarkeringโ€ van een route is.

In oktober 2018 heb ik een deel van de E4 route op Zuidwest-Kreta, in zes dagen mogen bewandelen, (lees: klimmen, klauteren, ploeteren en afzien) tijdens een reis โ€œterug naar de basisโ€ in een prachtige groep. Daar vond ik deze steentjes en deze zijn me heel dierbaar. 

Ze zijn voor mij een prachtig symbool! Door deze reis heb ik โ€œletterlijkโ€ veel stappen gezet, op de route van mijn eigen pad, richting MIJN stip op de horizon!

Super blij en heel trots kan ik dan ook vertellen, dat ik weer een fantastische stap gezet heb!

๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿญ ๐—บ๐—ฒ๐—ถ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿต ๐—ด๐—ฎ ๐—ถ๐—ธ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ๐˜๐—ฒ. ๐——๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ถ๐˜€ ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฑ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ถ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿฏ๐Ÿฎ-๐Ÿฎ, ๐Ÿณ๐Ÿต๐Ÿฐ๐Ÿฏ ๐—ฃ๐—˜ ๐˜๐—ฒ ๐— ๐—˜๐—ฃ๐—ฃ๐—˜๐—Ÿ.

Vanuit mijn ervaring kan ik je begeleiden naar jouw โ€œstip op de horizonโ€, het vinden van jouw pad.
Zijn, wie je wilt zijn, in de beste versie van jezelf, wie wil dat nou niet?
๐—ฆ๐˜๐—ฎ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฎ๐—น ๐—ผ๐—ฝ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐˜€๐˜๐—ท๐—ฒ?

โ€œLive your healthy life todayโ€,  is mijn motto.


Annekie Kiers
Integraal Vitaliteits- en Leefstijlcoach
Just Healthy   
06-22342370 
info@just-healthy.nl 
ww.just-healthy.nl


๐™’๐™ค๐™ง๐™™๐™š๐™ฃ ๐™ฌ๐™ž๐™š ๐™Ÿ๐™š ๐™ฌ๐™ž๐™ก๐™ฉ ๐™ฏ๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ, ๐™ซ๐™–๐™ฃ๐™ช๐™ž๐™ฉ ๐™Ÿ๐™š ๐™™๐™ž๐™š๐™ฅ๐™จ๐™ฉ๐™š ๐™ซ๐™š๐™ง๐™ก๐™–๐™ฃ๐™œ๐™š๐™ฃ! 
๐™’๐™ž๐™š ๐™…๐™„๐™… ๐™ฌ๐™ž๐™ก๐™ฉ ๐™ฏ๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ, ๐™ฃ๐™ž๐™š๐™ฉ ๐™ฌ๐™ž๐™š ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™–๐™ฃ๐™™๐™š๐™ง ๐™ฌ๐™ž๐™ก ๐™™๐™–๐™ฉ ๐™Ÿ๐™ž๐™Ÿ ๐™—๐™š๐™ฃ๐™ฉ ๐™š๐™ฃ ๐™ฌ๐™ค๐™ง๐™™๐™ฉ!

Prachtige quote van @Bright Vibes, waar ik graag even op in wil gaan:
Theoretisch รฉn praktisch opgeleide mensen, dragen bij aan deze samenleving, vanuit hรบn kennen en kunnen. Beiden zijn onmisbaar.

De mensen die werken in de praktische beroepen, (lees bouwvakkers, vrachtwagenchauffeurs, stratenmakers, de mensen in de zorg etc.):
Wie bouwen onze huizen, wie zorgen er voor gevulde schappen in de supermarkten, wie zorgen er voor onze kinderen รฉn onze ouders, als wij aan het werk zijn?

De theoretisch opgeleide mensen zorgen aan de "voorkant" van deze werkzaamheden dat dit werk kan worden uitgevoerd, door die praktisch opgeleide mensen. Samenwerken is daarin dรฉ sleutel!
Ieder zijn capaciteiten, een ieder laten doen waar hij/zij goed in is en nรณg belangrijker, doen waar hij/zij blij van wordt.

Elkaar Respecteren, Accepteren รฉn Waarderen en helpen daar waar nodig.

Wat zou het fijn zijn, als naast het respecteren, accepteren en waarderen ook de beloning naar waarde zou zijn.
Wat een prachtige samenleving zou dit kunnen opleveren.
Met minder (werkgerelateerde) gezondheids- en minder Burn-out klachten.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Weet jij al wie je bent? 
Weet jij al wie je wilt zijn? 
Heb jij jouw eigen pad al gevonden? 
Of bewandel je het pad dat een ander voor jou heeft uitgestippeld?

Zou jij graag je eigen pad willen vinden, op weg naar jouw stip op de horizon?
Als Integraal Vitaliteits- en Leefstijlcoach kan ik je daarin begeleiden.

Neem contact op voor een vrijblijvend informatie-gesprek.
Tel: 06-22342370, info@just-healthy.nl.

NIET IEDER KIND WORDT LATER ARTS OF ADVOCAAT..

LEER KINDEREN DAT HET OKร‰ IS OM MET JE HANDEN TE WERKEN EN TOFFE DINGEN TE BOUWEN!..

Liever leefstijl dan medicijnen! 

Event "Bewust in Balans"

Ben jij geรฏnteresseerd in (je) gezondheid? 
Wil jij ook goed of beter voor jezelf zorgen?
Dan is deze dag รฉcht iets voor jou!
Wij heten je van harte welkom op het Event "Bewust in Balans".

Een dag waarin we je meenemen in onze passie, door onze kennis en ervaringen met je te delen in workshops over:
- balans
- huidverzorging 
- ontspanning
- voeding 
- voetreflex
- yoga
Inclusief een heerlijke lunch.
Bestel je ticket via: bewustinbalansevent@gmail.com
Je ticket is tevens je "waardebon" voor een goodiebag.